Tehnologie și web development

Poate SEO local să-mi ajute afacerea?

Poate SEO local să-mi ajute afacerea
Poate SEO local să-mi ajute afacerea

SEO local permite afacerii dvs. să se claseze deasupra concurenților dvs. în Google Maps și în listările locale. SEO pentru afacerile locale este o parte obligatorie a oricărei strategii de marketing. Puteți utiliza SEO tehnic, marketing de conținut și SEO off-page pentru a vă clasa în Pachetul Local al Google și în alte motoare de căutare pentru cuvinte cheie locale.

Lucrul grozav despre SEO local este că puteți genera trafic organic către site-ul dvs. web și stocați prin optimizarea prezenței dvs. online în jurul clienților dvs. ideali. Marketingul SEO local se concentrează pe construirea prezenței dvs. în apropierea locației fizice a magazinului dvs. sau a zonei dvs. de servicii.

Google Local SEO este o piesă puternică a strategiei dvs. de marketing pentru afaceri dacă doriți să atrageți noi clienți. Dar ce beneficii poate oferi SEO local afacerii tale? Ei bine, aceasta este o întrebare grozavă, așa că haideți să ne aprofundăm și să ne uităm la beneficiile marketingului local pentru motoarele de căutare!

Care sunt beneficiile SEO local?

Dacă afacerea dvs. se bazează pe traficul pietonal sau pe clienți potențiali într-o locație fizică, atunci marketingul local SEO este alegerea potrivită pentru afacerea dvs. Indiferent dacă sunteți un mic magazin de vânzare cu amănuntul sau o companie mare cu mai multe locații, există multe oportunități de afaceri în SEO local.

Dacă aveți o locație fizică, atunci trebuie să vă clasificați pentru termenii de căutare locali atunci când clienții dvs. caută produsele sau serviciile dvs. Puteți alege să utilizați reclame plătite pentru a vă clasa deasupra concurenților sau puteți lucra la capturarea uneia pentru cele 3 locuri din pachetul de hărți locale.

  • SEO local este direcționat geografic și în timp util. Marketingul local SEO face ca afacerea dvs. să fie listată în cele 3 locuri disponibile în pachetul de hărți. Securizarea companiei dvs. cu optimizări ale hărților locale vă ajută să vă găsiți de către clienții locali în timp real, deoarece aceștia caută o soluție locală pe care o oferiți.
  • Google Local SEO atrage clienți pe dispozitivele mobile. Optimizările hărților locale vă ajută să fiți găsit de clienții din zona dvs. geografică. Acești oameni își folosesc smartphone-urile pentru a găsi informații despre produsele și serviciile locale, iar tu poți asigura mai mult trafic pietonal și clienți potențiali locali.
  • SEO local oferă un ROI ridicat. Deși există multe variabile, compania dvs. nu va trebui să facă investiții semnificative într-o strategie de marketing SEO locală de succes, așa cum ați face cu alte forme de publicitate.
  • SEO local este un potențial neexploatat. Concurența dvs. cheltuiește o mulțime de bani pentru a se clasa pentru termenii generali de căutare. Vă puteți extinde bugetul de marketing plătind pentru SEO local pentru a genera clienți potențiali calificați și apeluri telefonice.

Există doar trei locuri disponibile în pachetul de hărți, așa că este esențial ca SEO pentru afacerea dvs. locală să includă o strategie în jurul termenilor de căutare locali. Ar fi de ajutor dacă ați folosi fiecare tactică de căutare locală disponibilă pentru a vă învinge concurența, pentru a le permite clienților potențiali să vă găsească afacerea cât mai ușor.

Chiar dacă nu ați auzit niciodată de SEO local până acum, nu puteți nega că beneficiile oferite de căutare locală sunt valoroase! Gândiți-vă doar la modul în care ar putea beneficia afacerea dvs. prin creșterea traficului pietonal local, apeluri telefonice calificate și închiderea mai multor vânzări!

Poate afacerea mea să beneficieze de marketingul SEO local?

Acum că am vorbit despre ce este SEO local, este timpul să vorbim dacă o strategie locală de SEO este o opțiune bună pentru afacerea ta. Există atât de multe tipuri de afaceri locale încât poate fi dificil să știi dacă compania ta poate beneficia de servicii SEO locale.

Adevărul este că nu toate companiile au nevoie de marketing local SEO. Există mai multe tipuri de afaceri care beneficiază mai mult decât altele atunci când implementează căutări locale pe piața lor.

Deoarece nu toate tipurile de afaceri beneficiază de SEO local Google, este important să știți că tipul dvs. de afacere va vedea rezultate din investiția dvs. în marketingul SEO local. Să aruncăm o privire rapidă la primele 10 tipuri de companii care beneficiază cel mai mult de strategia locală de SEO.

  1. Servicii medicale: Cabinetele medicale, stomatologii și kinetoterapeuții au o mulțime de oportunități de afaceri cu SEO local. Pacienții potențiali trebuie să viziteze fizic serviciile medicale, astfel încât cabinetul dumneavoastră să poată utiliza optimizarea hărții locale pentru a fi găsiți online.
  2. Service și întreținere: companiile HVAC, lăcătușii și companiile de curățenie sunt solicitate pe tot parcursul anului și puteți utiliza căutări locale pentru a genera mai multe clienți potențiali și apeluri telefonice locale.
  3. Cabinete de avocatură: firmele de avocatură știu că marketingul online este greu și generarea de clienți potențiali poate fi costisitoare. În timp ce piața dvs. locală ar putea fi dificilă, vă puteți consolida marca și atrage clienți potențiali cu servicii profesionale de SEO locale.
  4. Restaurante și cafenele: dacă restaurantul dvs. dorește să crească șansele de a fi găsit de către clienții locali care caută cele mai bune restaurante din zonă.
  5. Berării: Berăriile sunt un tip de afacere care poate vedea beneficiile SEO local. Optimizarea pentru motoarele de căutare locale poate crește vizibilitatea online, poate asigura mai multe rezervări și poate promova selecția dvs. de bere și vin pe parcursul săptămânii!
  6. Apartamente: marketingul pentru apartamente este dificil, dar puteți folosi strategiile SEO locale pentru a intra în fața potențialilor chiriași. SEO localizat este perfect pentru a îmbunătăți vizibilitatea apartamentului și pentru a atrage mai mulți oameni la biroul de închiriere.
  7. Industria ospitalității: Hotelurile pot folosi strategii SEO locale pentru a fi găsite deasupra concurenței și chiar pentru a învinge OTA. Aceasta este o parte esențială a oricărei strategii de marketing hotelier, deoarece hotelurile se bazează pe piețele și pe cei care fac rezervări în general.
  8. Servicii pentru animale de companie: companiile de îngrijire a câinilor, îngrijirea animalelor de companie și furnizorii de animale de companie pot utiliza SEO local pentru a construi o prezență online cu clienții din zona lor regională.
  9. Agenți imobiliari: cumpărătorii de locuințe locuiesc în cartierul dvs. și doriți să arătați înregistrările dvs. de agenți imobiliari. Profită de SEO local dacă vrei să atragi mai mulți cumpărători de case astăzi!
  10. Comercianți locali: dacă dețineți un magazin de îmbrăcăminte tip boutique sau alte magazine locale de vânzare cu amănuntul, atunci SEO local Google este o componentă obligatorie a planului dvs. de marketing. Prezentați-vă produsele pe Compania mea pe Google și construiți o urmărire online cu clienții care locuiesc și vizitează în apropierea magazinului dvs.!

Afacerea dvs. se încadrează într-una dintre cele zece industrii enumerate mai sus? Dacă da, atunci marketingul SEO local este pentru tine! Deoarece am identificat tipurile de industrii care beneficiază cel mai mult de marketingul SEO local, haideți să aruncăm o privire asupra beneficiilor specifice de care se va bucura afacerea dvs. prin îmbunătățirea strategiei locale de SEO!

Este timpul să puneți în aplicare strategia dvs. locală de SEO!

La aceasta ar trebui să știi dacă afacerea ta va beneficia de SEO local împreună cu beneficiile pe care le oferă căutarea locală. Dacă această postare vă vorbește, atunci este timpul să profitați de marketingul local pentru motoarele de căutare! Dacă sunteți în căutarea unor rezultate de căutare mai bune sau pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți înregistrările locale în Google Maps sau Bing, puteți avea încredere că campaniile noastre SEO vă vor ajuta să dominați rezultatele căutării locale.

Consultanții noștri SEO locali efectuează audituri SEO detaliate, conduc campanii tehnice SEO, efectuează cercetări amănunțite de cuvinte cheie și construiesc link-uri locale cu autoritate pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte.

De asemenea, ne vom ocupa de pagina dvs. Compania mea pe Google cu optimizări și postări GMB în fiecare săptămână pentru a vă menține prezența online puternică. Optimizările noastre Google Map nu numai că vă vor ajuta afacerea, ci și vom oferi echipei dvs. rapoarte lunare transparente, astfel încât să știți exact ce performanță și costul campaniilor dvs.

Dacă doriți mai mult trafic pietonal și clienți potențiali locali, atunci ar trebui să discutați cu echipa noastră de marketing online pentru a începe să folosiți serviciile locale de SEO. Vă ajutăm să ajungeți în vârful pachetului de hărți local și să vă depășiți concurența pe Google!

Sursa: https://www.seogab.net/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *