creare website design web seogab
Creare Website-uri Profesionale în Chișinău

Dezvoltare aplicatii web

Descoperă cum să-ți transformi afacerea într-un magnet pentru clienți și să-ți consolidezi relațiile comerciale cu ajutorul soluțiilor personalizate de la SEO Gab!

Îți oferim servicii de dezvoltare de aplicații web PHP/MySQL care sunt gândite special pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii tale. Imaginează-ți o aplicație cu un design prietenos și intuitiv, sprijinită de un software complex care va transforma fiecare interacțiune cu clienții într-o experiență memorabilă.

Dacă îți dorești să optimizezi eficiența în cadrul companiei tale, crearea unei aplicații software personalizate este cheia succesului. Echipa noastră de specialiști îți va oferi o soluție adaptată, folosind cele mai noi tehnologii și limbaje de programare, printre care se numără PHP, JavaScript, Jquery, CSS, CSS3, HTML5, XML, Ajax, Bootstrap, MySQL și multe altele.

Alătură-te celor care au ales să-și propulseze afacerea către succes cu ajutorul serviciilor noastre de înaltă calitate.

Aveți o întrebare, nu sunteți sigur de unde să începeți?
  Dând clic pe butonul de „Expediere Formular”, sunteți de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Partenerul de încredere al brandurilor ambițioase: Creștem afaceri prin content marketing de excepție

  • 6
  • 7
  • 2
  • baratonexpress
  • 3
  • 10
  • 5
  • 1-1
  • 4

  Creare aplicatii web la comanda

  Etapele realizarii unei aplicatii web

  • Stabilirea obiectivelor

   Suntem aici pentru a transforma viziunea ta într-o aplicație web vibrantă și funcțională. Începem prin stabilirea obiectivelor tale. Ne vei oferi caietul de sarcini al aplicației pe care dorești să o dezvoltăm, iar noi vom veni cu soluția tehnică și propuneri de îmbunătățire.

   Dar nu ne oprim aici. Încă din perioada de planificare, vom discuta împreună toate detaliile viitoarei aplicații pentru a ne asigura că rezultatul final este exact ceea ce îți dorești. Așadar, lasă-ne să facem viziunea ta să prindă viață!

  • Programarea aplicatiei

   Odată ce am stabilit designul și funcționalitățile aplicației tale, echipa noastră va intra imediat în acțiune. Vom programa cu atenție fiecare funcționalitate a aplicației tale și vom conecta bazele de date pentru a asigura o experiență impecabilă pentru utilizatori.

   În ceea ce privește timpul de livrare, suntem conștienți că fiecare proiect are propriile sale cerințe și complexități. De aceea, ne adaptăm rapid și eficient la nevoile tale. Indiferent dacă este vorba despre un proiect care se finalizează în câteva săptămâni sau despre dezvoltarea unei aplicații mai complexe care poate dura luni de zile, angajamentul nostru față de calitate și eficiență rămâne constant.

  • Testarea aplicatiei

   După ce am finalizat programarea și dezvoltarea aplicației tale conform specificațiilor stabilite, urmează un pas crucial: testarea.

   Echipa noastră de specialiști va supune aplicația unei serii riguroase de teste pentru a se asigura că aceasta este pe deplin funcțională și îndeplinește toate cerințele stabilite în caietul de sarcini. Fiecare aspect al aplicației va fi examinat cu atenție, de la interfața utilizatorului la performanța funcționalităților esențiale și la securitatea datelor.

   Numai după ce aplicația noastră trece cu succes toate testele, suntem mulțumiți să o livrăm către tine. Pentru noi, calitatea este prioritatea principală, iar testarea riguroasă este cheia pentru a ne asigura că fiecare aplicație livrată este pe deplin satisfăcătoare și funcțională.

  Redesign web:

  Imaginea ta online, succesul tău!

  • Modernizarea designului existent

    

   * Imbunatatirea aspectului si functionalitatii website-ului dumneavoastra.

   * Adaptarea la tendintele actuale in materie de design web.

  • Optimizare pentru dispozitive mobile:

    

   * Asigurarea unei experiente de utilizare impecabile pe toate tipurile de dispozitive (telefoane mobile, tablete, etc.).

  • Imbunatatirea performantei:

    

   * Cresterea vitezei de incarcare si a performantei generale a website-ului.

  Caz prezentat
  • check

   Experiență și profesionalism

   Avem o experiență vastă în designul web și am creat sute de website-uri de succes pentru o varietate de clienți.

   Echipa noastră este formată din profesioniști talentați și pasionați de design web.

   Suntem la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici din domeniul designului web.

  • check

   Soluții personalizate

   Oferim soluții personalizate pentru a ne adapta la nevoile specifice ale fiecărui client.

   Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a le înțelege viziunea și a le oferi un website care să le satisfacă așteptările.

   Oferim o gamă largă de servicii de design web, de la crearea de website-uri simple la proiecte complexe.

  • check

   Prețuri competitive

   Oferim prețuri competitive și accesibile pentru toate tipurile de bugete.

   De asemenea, oferim pachete de servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.

   Clienții noștri primesc o valoare excelentă pentru investiția lor.

  • check

   Rezultate dovedite

   Avem un portofoliu impresionant de website-uri de succes care demonstrează calitatea muncii noastre.

   Clienții noștri sunt mulțumiți de rezultatele obținute și ne recomandă cu încredere.

   Ne mândrim cu reputația noastră de a oferi servicii de design web de înaltă calitate.

  • check

   Suport și asistență

   Oferim suport și asistență tehnică de calitate clienților noștri.

   Suntem disponibili pentru a răspunde la orice întrebări și a oferi ajutor în rezolvarea problemelor.

   Ne dorim ca clienții noștri să fie complet mulțumiți de experiența lor cu firma noastră.

  • check

   Garanție de satisfacție

   Oferim o garanție de satisfacție pentru toate serviciile noastre de design web.

   Clienții noștri pot fi siguri că vor primi un website de înaltă calitate care le va satisface așteptările.

   Ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență pozitivă și lipsită de griji.

  Procesul nostru
  LUCRURI SIMPLE

  Am creat o foaie de parcurs pentru a lucra cu companiile într-un mod care execută în mod eficient o strategie solidă de marketing de conținut.

  • Rectangle-Copy-18

   Stabilirea obiectivelor

   Îți dorești o platformă online care să te prezinte în cea mai bună lumină și să îți consolideze brandul? Sau poate ai nevoie de un website simplu, dar eficient, care să te ajute să îți promovezi afacerea?

   Oricare ar fi obiectivele tale, seogab te va ajuta să le transformi în realitate!

  • Rectangle-Copy-17

   Planificarea

   Vom colabora strâns cu tine pentru a defini structura ideală a website-ului tău, îți vom oferi consultanță în alegerea platformei potrivite nevoilor tale. După toate aceste te vom ajuta să definești un stil de design unic care să reflecte identitatea brandului tău.

  • Rectangle

   Crearea website-ului

   Echipa seogab de experți va crea website-ul tău, folosind cele mai noi tehnologii web, unde te va implica activ în procesul de dezvoltare, pentru a ne asigura că website-ul corespunde perfect așteptărilor tale.Vei beneficia de asistență și instruire permanentă din partea noastră.

  • Group-9

   Lansare și promovare

   Te vom ajuta să lansezi website-ul tău cu succes și să îl optimizezi pentru motoarele de căutare, cu strategii eficiente de promovare online, pentru a atrage trafic relevant și a te face vizibil în mediul online. Vei beneficia de monitorizare constantă a performanței website-ului tău și de recomandări de optimizare.

  Conducem fiecare client către succes.

  • 6
  • 7
  • 10
  • 2
  • 1-1
  • baratonexpress
  • 5
  • 9
  • 1-1

  Ce spun clienții

  Botnaru Ion
  Chisinau

  Am apelat la serviciile SeoGab.net pentru a-mi crea un nou site web pentru afacerea mea. Echipa a fost foarte profesionistă și s-a implicat din plin în proiectul meu. Am fost foarte mulțumită de rezultat, site-ul meu este acum modern, atractiv și ușor de utilizat.

  Dan Arnaut
  Freelancer

  Am decis să colaborăm cu SeoGab.net pentru a beneficia de serviciile lor de creare a conținutului web. Echipa lor a demonstrat o înțelegere profundă a nevoilor mele și a livrat un conținut care s-a dovedit a fi nu doar relevant și informativ, ci și captivant pentru audiența mea. Prin intermediul acestui conținut de calitate, am observat o creștere semnificativă a traficului pe site și a numărului de clienți noi. Recomand cu încredere echipa seogab și celor care caută servicii profesioniste de creare a conținutului web.

  Iacub Alexandru
  CEO

  Aveam nevoie de un site web care să fie optimizat pentru dispozitivele mobile. Am apelat la SeoGab.net și am fost foarte mulțumit de rezultate. Site-ul meu funcționează perfect pe orice dispozitiv mobil, iar clienții mei îl apreciază foarte mult.

  Cojocaru Cristina

  Dorind să obțin rezultate rapide în cadrul unei campanii de marketing online, am decis să colaborez cu SeoGab.net. Am fost extrem de mulțumit de rezultatele obținute. Campania lor s-a dovedit a fi un succes, reflectat prin creșterea semnificativă a numărului de clienți noi și a vânzărilor. Recomand cu încredere serviciile SeoGab.net tuturor celor care caută soluții eficiente și profesionale în domeniul marketingului online.