Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Servicii Web Design

Stim ce avem de facut pentru ca site-ul tau sa arate bine!

Design-ul site-ului tau face diferenta intre utilizatorii care raman si actioneaza si cei care pleaca, fara sa se uite inapoi. Vrei ca utilizatorii tai sa ramana? Echipa noastra te va ajuta sa faci o impresie buna, de fiecare data.

Stabilim strategia web pentru afacerea ta
De ce ai nevoie de o strategie web? Deoarece doar cu ajutorul acesteia vom stii cum sa ne aliniem eforturile la obiectivele tale de business.
Organizam informatia si continutul
Cu cat utilizatorilor le este mai usor sa gaseasca informatia de care au nevoie in site-ul tau, cu atat procesul de conversie va fi mai rapid.
Realizam interfata grafica
Design-ul grafic se ocupa de tot ceea ce inseamna aspectul site-ului tau, de la aspectul vizual si pana la elemente de branding, cum este logo-ul.
Optimizarea site-ului pentru orice device
Vizitatorii tai trebuie sa navigheze cu usrinta pe site-ul tau, fie de pe laptop, tablet sau telefon mobil.

Implementam un CMS

Ai nevoie de un site functional iar asta inseamna ca erorile de programare sunt interzise. Mai mult, acesta trebuie sa se incarce repede si sa fie usor de utilizat, atat de catre tine cat si de catre utilizatorii tai. CMS-urile pe care le folosim sunt implementate tocmai pentru a-ti facilita munca de administrare, si sunt gandite pentru viteza si scalabilitate.

Iti oferim mentenanta

Treaba noastra nu se termina dupa ce iti livram site-ul. Vrem sa ne asiguram ca acesta este la cel mai inalt nivel de performanta asa ca vom monitoriza reactiile utilizatorilor tai, numarul de vizite si conversii etc. si vom aduce imbunatatiri acolo unde este posibil.andards.

CINE SUNTEM NOI

Câteva cuvinte despre echipa noastră
Salut!

SeoGab s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de inalte calitate la cele mai competitive preturi. Astfel, agentia noastra isi propune sa fie partenerul de incredere de care ai nevoie pentru a te dezvolta.

Development 95%
Design 85%
Marketing 70%
App Development 90%

Our Process

Pașii simpli pentru obținerea succesului

Analysis

Sketch

Design & Development

Testing

Send Your Request

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.